+

Cangkurileung

Di Langit Bandung, Bulan keur Mayung
Jangjang peuting geus ngalingkup
Ngarungkupan dayeuh Bandung
Anu hibat sinar lampu
Panto ati geus narutup
Mipindingan kawih asih
Anu halon tur halimpu
Geus paanggang geuning urang pajauh
Rek ka saha diri, nyungkem nyaluuh
Nu diungsi geuning nu diteangan
Duh ieung, teu tembong-tembong
Geuning taya ngiberan
Di lalangit-langit Bandung
Ngempur hurung bulan keur mayung
Di lelemah-lemah bandung
Kapidangdung-kapidangdung
Diri dirungrung
Di lalangit-langit Bandung
Ngempur hurung bulan keur manggung
Dilelemah-lemah Bandung
Kapidangdung-kapidangdung
Diri ditundung

- Wahyu Wibisana -

Navigasi

Kontak

Dinas Kebudayaan dan Pariwisata Kota Bandung

Jl. Ahmad Yani No.277, Babakan Surabaya, Kiaracondong, Cihapit, Bandung, Kota Bandung, Jawa Barat 40281

Kontak
(022) 7271724
0811-2863-333
disbudpar@bandung.go.id

Jam Pelayanan
08.00 - 16.00 WIB